таг: влакна

Влакненцата на брадата може да укажуваат на некои промени во телото

0
реклама Сите имаме светли влакна кои ни го покриваат лицето и вратот, и сосема е...

Што прават мувите кога ќе слетаат на храна?

0
реклама Мувите имаат влакна по целото тело. Влакната на нивните екстремитети служат како детектори за...

„Кралот Џејмс“ му одговори на Ибрахимовиќ: Смешно е, бидејќи ти истото...

0
Златан Ибрахимовиќ е без влакна на јазикот, а сличен е и Леброн Џејмс. Најдобриот кошаркар на денешницата...