таг: Виролозите

„Кентаур“ брзо се шири: Нова подваријанта на корона ги загрижува виролозите

0
Виролозите изразија загриженост за појавата на уште една омикронска варијанта која забрзано се шири, а веќе пристигна во Велика Британија. ...

Холандската влада ги затвора училиштата поради ковид-19?

0
Виролозите во Холандија предложија продолжување на празниците во текот на Божиќ за да се забави...