таг: Винслет

Кејт Винслет со својата ќерка во ТВ-серија

0
 Британската глумица Кејт Винслет ја доби главната улога во ТВ-серијата „Јас сум…“ (I am…). Во неа ќе глуми и нејзината ќерка Мија Триплтон....