fbpx

таг: „виновни“

Хроничните болести и дебелината не се единствените причини за потешката форма...

0
Некои генетски предиспозиции се „виновни“ дека дел од пациентите со Ковид-19 развиваат тешки форми на инфекција, потврди истражувањето на италијански научници, чии резултати...