fbpx

таг: ветува

Катерина Шехтанска: Што очекува од новата 2021 година, а по што...

0
Крајот на годината, секогаш ветува подобар почеток на следната. Годината во заминување беше исполнета со многу предизвици, ни донесе многу тага, но...

Александра Јанева за „Слободен печат“: Што очекува од новата 2021 година,...

0
Крајот на годината, секогаш ветува подобар почеток на следната. Годината во заминување беше исполнета со многу предизвици, ни донесе многу тага, но...

Ана Бунтеска за „Слободен печат“: Што очекува од новата 2021 година,...

0
Крајот на годината, секогаш ветува подобар почеток на следната. Годината во заминување беше исполнета со многу предизвици, ни донесе многу тага, но...

ФОТО: Што очекува Сузана Турунџиева од новата 2021 година, а по...

0
Крајот на годината, секогаш ветува подобар почеток на следната. Годината во заминување беше исполнета со многу предизвици, ни донесе многу тага, но...