таг: ветеринар

Најголемиот пациент на Универзитетот во Флорида: Драг докторе, ме боли увото...

0
реклама Д-р Бриџит Вокер, ветеринар на Универзитетот во Флорида, вадеше крв од врвот на главата на Брук додека...

Ветеринар сподели пет работи кои никогаш не ги прави со своето...

0
ВЕТЕРИНАР Маркус сподели видео на TikTok во кое им даде неколку корисни совети на сопствениците на кучиња. Тој наведе пет работи кои никогаш...

Ветеринар спасил 260 напуштени миленици ширум Украина

0
Јакуб Котович е ветеринар од Полска кој за многумина стана херој оти патува ширум Украина и спасува животни најдени среде воените зони. Тој...