таг: ветеринарство

Предизвикува главоболка, замаглен вид: Ако сте го купиле овој производ, не...

0
Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот небезбеден производ – QADRONE VERIEGATO Geechele 400, поради присуство на хлопирифос.Рок...

Од пазарот повлечен небезбеден путер од кикирики

0
Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) постапувајќи по добиена нотификација преку Системот за брзо известување за небезбедни производи на Европската унија (RASSF), поради...

Од пазарот повлечен небезбеден путер од кикирики

0
Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) постапувајќи по добиена нотификација преку Системот за брзо известување за небезбедни производи на Европската унија (RASSF), поради...

Регистриран нов случај на птичји грип во Македонија

0
Агенцијата за храна и ветеринарство попладнево ги доби резултатите од лабораториските испитувања на Ветеринарниот институт при Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје, со...