таг: ветеран

Сенатот го потврди Вилијам Барнс за директор на ЦИА

0
Американскиот Сенат го потврди дипломатот ветеран Вилијам Барнс за директор на Централната разузнавачка агенција (ЦИА), ставајќи еден...