таг: Вестагер

Заседание на Советот за трговија и технологија ЕУ-САД

0
Еврокомесарите за конкурентност Маргрете Вестагер, за трговија Валдис Домбровскис и за внатрешен пазар Тиери Бретон денеска во Вашингтон ќе учествуваат на петтиот Совет...