таг: весници

Кој е човекот кој ја доби најпосакуваната работа на светот?

0
реклама Ганет, најголемиот синџир весници во САД, веќе нема слободно работно место за новинар специјализиран...

Хаосот во Вашингтон на насловните страници на светските весници

0
Големите новински весници ширум светот денеска објавија вести на првите страници за демонстрациите на Капитол во Вашингтон, покажувајќи колку огромно влијание има...