таг: Велигденскиот

Статуи на Велигденскиот остров оштетени од пожар

0
Пожар ги оштети познатите статуи на Велигденскиот остров, а некои од јагленисувањето се вели дека се непоправливи, изјави потсекретарот за културно...

Украинската влада воведе полициски час за Велигденскиот викенд

0
Украинската влада воведе нов полициски час за Велигденскиот викенд поради предупредувањата од властите за зголемена...