fbpx

таг: ВацАп

Пад на социјалните мрежи ВацАп, Телеграм и на ЈуТјуб

0
Корисниците на ВацАп (WhatsApp) во многу земји пријавија проблеми со социјалната мрежа. Најголем број поплаки се од корисниците во Европа (Шпанија, Франција,...