таг: Василица

Денес никако не правете една работа на големиот празник – еве...

0
Денес е големиот празник Василица за кој има неколку обичаи. Голем број македонски семејства Василица ја празнуваат како домашна слава, а оние...

Многу важен обичај за Василица: Никако не го правете ова, ќе...

0
Во четврток е големиот празник Василица за кој има неколку обичаи. Голем број македонски семејства Василица ја празнуваат како домашна слава, а...