fbpx

таг: „брилијантниот

Највисокиот коефициент на интелегенција не е измерен ниту кај Илон Маск...

0
Интелегенцијата или „брилијантниот ум“ денес е главно поврзан со имиња како Илон Маск и покојниот Стив Џобс, но највисок коефициент на интелигенција...