таг: Бољевиќ

Доктор кој ја примил руската вакцина смирува: Можете да пиете, но...

0
Српскиот доктор Сергеј Бољевиќ кој живее во Москва и кој меѓу првите ја примил руската вакцина „Спутник 5“ вели дека таа е стопроцентно...