таг: Бошњаците

Договорен текстот на резолуцијата за Сребреница, Србија ги повикува членките на...

0
Договорен е предлогот за резолуцијата за потсетување на геноцидот врз Бошњаците од Сребреница извршен во јули 1995 година, а за него...