таг: Борделот

Бордел во Виена дава ваучери за бесплатна посета на оние што...

0
Борделот „Fun Palast“ во Виена обезбедува вакцинација против ковид-19 и дава ваучери за бесплатна посета на оние кои ќе ја искористат понудата. ...