таг: Болничарката

Вкупно 40 луѓе се под здравствен надзор за конго-кримска треска

0
Болничарката од Инфективата клиника која е зарасена со конго-кримска хеморагична треска е во стабилна состојба, информираат од Инфективната клиника во Скопје. ...

Болничарката со конго-кримска хеморагична треска засега во стабилна состојба

0
Болничарката со конго-кримска хеморагична треска засега е во стабилна состојба. Самата болест има своја еволуција, така што првите денови не се така лоши,...