таг: боледуваат

Првпат три деца кои боледуваат од ретката болест Ахондроплазија добија лек

0
Три деца кои боледуваат од ретката болест Ахондроплазија добија лек, објави на својот профил на фејсбук министерот за здравство Фатмир Меџити. ...

Д-р Радошевиќ објаснува како треба да лежите ако имате воспаление на...

0
Голем број пациенти кои боледуваат од кoвид -19 добиваат воспаление на бели дробови. Тоа е она од што многумина се плашат, но не...