таг: божиќно

ФОТО: Божиќен хит во Исланд, пиво од грашок и зелка

0
Божиќно пиво направено од грашок и маринирана црвена зелка на Исланд во предбожиќниот период тана хит меѓу купувачите, а од полиците во маркетите...

Како Божиќната ѕвезда да ви цвета преку цела година

0
Прекрасното божиќно цвеќе или Божиќна ѕвезда, како што популарно го нарекуваат, обично завршува во отпад по празниците бидејќи не знаеме како да ги...