таг: Блаже

ЈАЗИКОТ Е НАШАТА ТАТКОВИНА: Инспиративни цитати од великанот Блаже Конески кој...

0
Декември е месец на Блаже Конески- тој беше роден на 19 декември 1921, а почина на 7 декември 1993. Училиштата и институциите кои...