таг: Благојче

Македонецот Благојче Павлески еден од победниците на 24. „CodeIT“

0
Благојче Павлески од Прилеп е единствениот Македонец кој учествуваше и е еден од победниците на 24. Меѓународен натпревар по програмирање „CodeIT“, организиран од...