таг: Битлси

50 години по Битлси: Пол Мекартни сè уште компонира не дозволува...

0
Легендата на Битлси, Пол Мекартни вели дека ќе биде меѓу првите глобални суперѕвезди што ќе ја прими вакцината. 78-годишниот Мекартни...