fbpx

таг: „Бисери“

„Весели бисерчиња“ и дуо „Блек мун“ ја испеја „Ретка песна“ во...

0
Децата членови на ФА „Бисери“ и хорчето „Весели бисерчиња“, дуото Блек Мун кое го сочинуваат Мила Тренеска и Билјана Буџоска, под раководство на...