таг: биотехнолошки

Куба направи пет вакцини против Ковид

0
Престижниот биотехнолошки сектор на Куба досега има развиено пет различни вакцини за Ковид-19, вклучувајќи ги Abdala, Soberana 02 и Soberana Plus – за...