таг: Бионтех

„Фајзер“ и „Бионтек“ бараат дозвола за трета доза од нивната вакцина

0
Фајзер и Бионтех имаат намера да побараат овластување во наредните недели за да дадат трета доза од нивната вакцина против Ковид-19. Ова се...

„Фајзер“ и „Бионтек“ бараат дозвола за трета доза од нивната вакцина

0
Фајзер и Бионтех имаат намера да побараат овластување во наредните недели за да дадат трета доза од нивната вакцина против Ковид-19. Ова се...