таг: Биографија

Ова е вистината за најмоќната жена од светот на модата: Опра...

0
Новата биографија на легендарната модна уредничка, која има еднаков број пријатели и непријатели во деловниот свет, ја открива нејзината потопла страна! Најмоќната...

Ова се коментарите на еминентните германски медиуми за новата обемна биографија...

0
Биографија за Јосип Броз Тито, која еминентната германска историчарка Мари-Жанин Калиќ, универзитетски професор на универзитетот Лудвиг-Максимилијан во Минхен и експерт за историјата...