таг: Билјана

ВИДЕО | Потресната судбина на малата хероина од „Дара од Јасеновац“:...

0
Билјана Чекиќ, главната актерка на филмот „Дара од Јасеновац“, има само 13 години, а стана ѕвезда за која веќе пишуваат и светските...