таг: библиотека

Откриено чоколадо старо 120 години што може да се јаде!

0
Националната библиотека на Австралија меѓу колекцијата на лични работи на австралискиот поет Бенџо Патерсон открила кутија со чоколадо старо 120 години, кое...