таг: Беќароски

Д-р Беќаровски: Осум факти за вакцината „Синофарм“ и нејзината ефикасност

0
Д-р Нико Беќароски на социјалните мрежи се огласи во однос на српското истражување дека 20% од граѓаните вакцинирани со кинеската вакцина „Синофарм“ не...