таг: Беќаровски

Д-р Беќаровски со детално објаснување што значи примени три дози ДиТеПер...

0
Д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија детално ја објасни целата ситуација со вакцинацијата против ДиТеПер. Според него, наједноставен пример е првата...

Д-р Беќаровски со детално објаснување што значи примени три дози ДиТеПер...

0
Д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија детално ја објасни целата ситуација со вакцинацијата против ДиТеПер. Според него, наједноставен пример е првата...

Д-р Беќаровски за аерозагадувањето: Почесто одиме на погреби, отколку на мекици

0
Докторот Нико Беќаровски на својот фејсбук профил излезе со објаснување околу поврзаноста на аерозагадувањето и двата најчести зимски вируси. „АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО И ВИРУСНАТА ИНВАЗИЈА...

Д-р Беќаровски објави порака од роднина на починатото 24-годишно момче, според...

0
Доктор Нико Беќаровски на Фејсбук објави порака за која вели дека му пристигнала нему лично, а е поврзана со смртта на 24-годишно момче...

Возат црни џипови, конзумираат кокаин, виски, вијагра: Токсикологија сведок на пороците...

0
Докторот Нико Беќаровски на својот фејсбук профил сподели искуства од ноќните дежурства на Универзитетската клиника за токсикологија.По секое дежурство патот кон дома ме...

Белото си е бело, а црното ќумур: Беќаровски нема дежурство без...

0
Докторот Нико Беќаровски на својот фејсбук профил сподели искуства од ноќните дежурства на Универзитетската клиника за токсикологија.По секое дежурство патот кон дома ме...

Д-р Беќаровски предупредува: Неконтролираната употреба на антибиотици допрва ќе ја поднесе...

0
Доктор Нико Беќаровски со стручно појаснување зошто не треба да се злопутребуваат антибиотиците, во контекст на актуелната трагедија – смртта на пациентка од...

Д-р Беќаровски: Ако одлучите да носите маска подобро ставете хируршка, отколку...

0
Доктор Нико Беќаровски преку социјалните мрежи ги советува граѓаните дека доколку сакаат да се заштитат од загадениот воздух подобро е да носат обични...

Доктор Беќаровски: Ако одлучите да носите маска подобро ставете хируршка, отколку...

0
Доктор Нико Беќаровски преку социјалните мрежи ги совиетуваше граѓаните дека доколку сакаат да се заштитат од загадениот воздух подобро е да носат обични...

Д-Р Беќаровски за симптомите на новата мутација на Омикрон: Ако ви...

0
Д-р Нико Беќаровски предупредува дека проливот, гадењето и повраќањето многу често се првиот симптом дека сте заразени со варијантата на Омикрон БA-5. ...