таг: Бертелсман

Загрижувачка студија: Во светот има повеќе автократски од демократски режими

0
Фондацијата Бертелсман секои две години оценува околу 140 земји врз основа на тоа дали тие се развиваат кон демократија или автократија, а тоа...