таг: БергруенЕвропa

Формирано Граѓанското собрание на Европа: Европа не е цела ниту во...

0
КАТЕРИНА КОЛОЗОВА На иницијатива на Институтот Бергруен-Европa (или Berggruen Institute – Europe со седиште во Венеција, LINK: http://tinyurl.com/32ts9dva), во Гранада,...