таг: Бензинските

Вонредна состојба во три сојузни држави во САД

0
Бензинските пумпи од Флорида до Вирџинија почнаа да остануваат без гориво, а цените да растат откако мрежата на американскиот оператор за нафтоводи „Колонијал“...