таг: бенефициран

Вработените во Геријатрија се пожалија на катастрофални услови за работа, бараат...

0
Повисоки плати, бенефициран стаж, инфективен додаток за сите без разлика кој на кое работно место е, промена на колективни договори, побараа денеска здравствените...