таг: безусловна

Украина доби 1,9 милијарди евра од ЕУ

0
Украина доби 1,9 милијарди евра безусловна финансиска помош од ЕУ, што придонесува за одржување на макроекономската стабилност и финансирање на приоритетните буџетски потреби,...