таг: безмалку

Ниту полицискиот час не го запира ширењето на вирусот, нови 27.000...

0
Во Франција се регистрирани безмалку 27.000 случаи на коронавирус, што е најголем дневен скок на бројот на пациенти за еден ден од средината...