таг: безбедни

Д-р Петличковски: Ако се вакцинира населението наместо 30 починати на ден,...

0
Се работи за исклучително безбедни вакцини, сите имаме блиски што викендов беа во Белград или Ниш, мислам дека во светот постои тенденција за...