таг: безбеден

В среда преговори за извоз на жито преку Црното Море

0
Преговорите за безбеден извоз на украинско жито преку Црното Море со посредство на...

Русија објави дека се повлекува од договорот за безбеден извоз на...

0
Русија попладнево соопшти дека се повлекува од договорот за безбеден извоз на украинското жито и...

Украина договори коридор за евакуација од Мариупол

0
Украина постигна прелиминарен договор со Русија за воспоставување на безбеден, хуманитарен коридор за евакуација на...