таг: Бебето

Почина бебето кое на Детска клиника беше примено со туберкулоза

0
Почина бебето кое беше примено во тешка состојба на Детската клиника во Скопје. Се работи за деветмесечно бебе кај кое на почетокот...

Бебето што почина од ковид-19 било доенче од шест месеци со...

0
Бебето што почина од ковид-19 било доенче од шест месеци со вродена аномалија на черепот, соопшти Министерството за здравство. Институтот за јавно...