таг: Баусер

Во Вашингтон продолжена вонредната состојба до 21 јануари

0
Градоначалничката на Вашингтон, Муријел Баусер ја продолжи вонредната состојба до 21 јануари односно еден ден по инаугурацијата на новиот претседател на САД, Џо...