таг: баратели

ВИДЕО: Украинка и Русин како бегалци се венчаа во Мексико

0
Двајца баратели на азил во САД, инаку Украинка и Русин, се венчаа на скромна свеченост во мексиканскиот пограничен град Тихуана. Се работи за Дарија...