таг: банките

Колапс на Мајкрософт низ светот-експертите велат најверојатно е грешка при конфигурација...

0
Медиумите, банките и компаниите ширум светот се соочија со технички прекини и проблеми во своето функционирање. Компанијата Мајкрософт соопшти дека...

Картиците ќе бидат минато: Доволно е само да се застане пред...

0
Поради пандемијата на коронавирусот, банките забележаа значителен пад на побарувачката за готовина – во просек 20 проценти. Во Германија, некои поради тоа...