таг: Балу

На крај сите ќе се заразиме со коронавирусот, прогнозира директорот на...

0
Професорот Франсоа Балу, познат генетичар и директор на Институтот за генетика УЦЛ во Лондон, се огласи на Твитер и напиша дека на крајот...