таг: балканските

Идејата на Зеленски за рехабилитација на украински деца и војници се...

0
Балканските држави, вклучително и Северна Македонија, да помогнат во рехабилитацијата на деца од Украина и на ранети украински војници, е иницијатива што претседателот...

Доколку во 2022 планирате свадба, еве кога треба да го направите...

0
На балканските простори некогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот. Јануари –...

Венчајте се во април, НИКАКО во февруари- според месецот се одредува...

0
На балканските простори некогаш се верувало дека секој месец има свое значење и според него се одредува успехот на бракот. Јануари –...