fbpx

таг: „Баленсијага“

Модните куќи „Александар Меквин“ и „Баленсијага“ веќе нема да користат крзно...

0
Модните куќи „Александар Меквин“ и „Баленсијага“ се приклучија на листата на модни куќи кои одлучија да престанат да користат крзно. Двете компании...