таг: бакна

Папата Франциск бакна број истетовиран на рака на жена која го...

0
Папата Франциск бакна број истетовиран на раката на Лидија Максимович, која преживеала медицински експерименти во нацистичкиот логор Аушвиц. Папата внимателно го слушаше...