таг: Баклавата

НАМЕСТО СО ОРЕВИ НАПРАВЕТЕ СО КОКОС: Баклава прелиена со сочен и...

0
Баклавата е традиционален деликатес кој е неизбежен на зимските прослави. Може да се направи со ореви, бисквити, афион, сливи, а сега и со...