таг: Бабачиќ

Македонија лошо помина со пандемијата, постоеше голема недоверба меѓу граѓаните и...

0
Доктор Харис Бабачиќ кој е магистер по епидемиологија и докторант на медицинскиот универзитет Каролинска во Стокхолм, Шведска, вели дека во таа скандинавска земја...