таг: „Аџибадем

„Аџибадем Систина“ бесплатно ќе лекува деца болни од ковид-19 на кои...

0
Приватната болница „Аџибадем Систина“ е подготвена да го покрие лекувањето на сите деца до 18 години кои се болни од ковид-19, соопшти болницата....